top of page

AUTOMATISATIE / DOMOTICA

Onterecht wordt automatisatie of domotica in gebouwen vooral toegepast voor zaken die ook met klassieke elektriciteit kunnen worden opgelost: rolluiksturing, dimming van verlichting. Bovendien gaat de elektricien niet tussenkomen in de andere technieken zoals verwarming en ventilatie. Hierdoor verkrijgt men een veelvoud aan bedieningen waarvan men het bos door de bomen niet ziet. Vaak gaan de verschillende systemen elkaar hierdoor ook tegenwerken.

OSTIJN focust op:

QbusCloud

QbusCloud

Video afspelen
Integratie alle technieken

Door het gebruik van domotica kan je alle verschillende technieken laten samen werken. Bv. de temperatuur per kamer instellen, de lichten in de hal laten branden bij bewegingsdetectie, de stand van uw rolluiken automatisch laten aanpassen volgens de zonne-instraling,..

1 bediening

Alle technieken werken samen met één bedieningspaneel.

Alle apparaten

De bediening is mogelijk op alle tablets, smartphones en computers.

Bediening op afstand

Heb ik wel mijn strijkijzer uitgezet? Door een simpele programmatie kan u hiervoor de paniekknop gebruiken die alles aan/uit kan zetten in de woning vanop afstand

Paniekknop

Simpele programmatie van alles uit/aan-knopen paniekknop.

Energiemonitoring

Energiemonitoring van alle verbruiken. Dit kan zeer interessant zijn voor kantoren en appartementsgebouwen, maar ook voor particulieren die hun verbruiken in kaart willen brengen en verbeteren.

Zelf aanpasbaar

De klant kan gemakkelijk zelf aanpassingen aan de bediening doorvoeren. Hiervoor is geen programmeur nodig

Flexibel

Uw gebouw wordt FLEXIBEL en evolueert met u mee. Elke knop kan op elk moment geherprogrammeerd worden. De klant kan dit zelf, mits een korte opleiding door ons.

QBUS

Hiervoor hebben wij gekozen voor het merk Qbus, waarvan wij ook partner zijn. Hun programmatie is simpel en kan aan de klant worden aangeleerd. Ze beschikken over een breed gamma aan toetsen, bewegingsmelders… in alle maten, kleuren en vormen. Ze bieden en goede ondersteuning.

automatisatie Ostijn energie op maat en automatisatie
bottom of page